REFERENCE

img_6576.jpg

Dobava FVS DV 2x110 kV Beričevo - Trbovlje

  • Napetost 2x110 kV
    Dolžina trase 38 km
    Število stebrov 149
    Dolžina varovalnega sistema Turvatikas 4578,85 metra
    Tipi stebrov dvosistemski, iz jeklene predalčne in pocinkane konstrukcije z obliko glave SOD

Daljnovod 2 x 110 kV Beričevo–Trbovlje bo sicer vzpostavil novo 110 kV povezavo med RTP Beričevo in 110 kV RTP Litija, ki je v lasti in upravljanju Elektra Ljubljana. Na ta način bo zagotovljeno 110 kV napajanje do Litije, ki je ključno za stabilno in zanesljivo napajanje Litije in okolice z električno energijo ter tudi pogoj za ukinitev 35 kV napetostnega nivoja na tem območju. Omenjeni daljnovod, ki bo električno povezoval RTP Beričevo z Litijo in Potoško vasjo, Litijo s termoelektrarno Trbovlje in naprej trboveljsko termoelektrarno s Potoško vasjo, in tako zagotovil kakovostno obratovanje tega dela slovenskega prenosnega omrežja, bo hkrati tudi priključna točka za načrtovane elektrarne na srednji Savi.

Vir: Eles

PARTNERS

Se strinjam Več o piškotkih Stran uporablja piškotke (cookies), ki skrbijo
za delovnje strani in boljšo uporabniško izkušnjo.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo strani. S piškotki si stran zapomne vaše nastavitve kot so npr. prijavljeni uporabnik, jezik in druge nastavitve, tako vam jih ob ponovnem obisku ni potrebno vedno znova nastaviti. Obstaja več vrst piškotkov, nekateri so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Tabla piškotkov

Upravljalec Piškotki Opis
endal.si PHPSESSID Osnovne nastavitve za delovanje strani.
endal.si cookie_accept Preveri ali se strinjate z uporabo piškotkov.
endal.si tcx_visit Piškotek za štetje obiskov.
endal.si, Google Inc. __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv Statistika ogledov strani - Google analytics

Onemogočanje piškotkov

Piškotke lahko nadzirate in onemogočite v vaših spletnih brskalnikih. Onemogočanje piškotkov lahko vpliva na delovanje strani.

Nastavitve v pogostih brskalnikih: Firefox , Chrome , Safari , Opera , IE9 , IE7 / IE8