REFERENCE

img_20161109_142139.jpg
img_20161111_143401.jpg
img_20161023_110136.jpg

DV 2×110 kV Dravograd - Ravne

  • Napetostni nivo: 110 kV
    Število SM: 28
    Investitor: ELES
    Izvjavalec: Dalekovod LJ

"Obstoječa 110 kV enosistemska daljnovodna povezava Dravograd - Ravne je na odseku SM1 – SM32A izvedena kot enosistemski daljnovod, na odseku RTP HE Dravograd – SM1 in SM32A – RTP Ravne pa kot dvosistemski daljnovod. Za dosego dvosistemske daljnovodne povezave med RTP HE Dravograd – RTP Ravne, je tako obnovljen enosistemski odsek daljnovoda med obstoječim SM03 (tip stebrov ˝donava˝) daljnovoda DV 110 kV Dravograd –  Železarna Ravne in SM28, ki se nahaja pred Železarno Ravne. 

PARTNERS

Se strinjam Več o piškotkih Stran uporablja piškotke (cookies), ki skrbijo
za delovnje strani in boljšo uporabniško izkušnjo.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo strani. S piškotki si stran zapomne vaše nastavitve kot so npr. prijavljeni uporabnik, jezik in druge nastavitve, tako vam jih ob ponovnem obisku ni potrebno vedno znova nastaviti. Obstaja več vrst piškotkov, nekateri so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Tabla piškotkov

Upravljalec Piškotki Opis
endal.si PHPSESSID Osnovne nastavitve za delovanje strani.
endal.si cookie_accept Preveri ali se strinjate z uporabo piškotkov.
endal.si tcx_visit Piškotek za štetje obiskov.
endal.si, Google Inc. __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv Statistika ogledov strani - Google analytics

Onemogočanje piškotkov

Piškotke lahko nadzirate in onemogočite v vaših spletnih brskalnikih. Onemogočanje piškotkov lahko vpliva na delovanje strani.

Nastavitve v pogostih brskalnikih: Firefox , Chrome , Safari , Opera , IE9 , IE7 / IE8