PARTNERJI

omac_italy.png

OMAC Italy

OMAC poslanstvo je načrtovanje in proizvodnja široke palete strojev ter opreme za polaganje in vlečenje nadzemnih vodov ter kablov.
 
Delujejo v infrastrukturnem sektorju za prenos in distribucijo električne energije. OMAC meni da so podatki in energija osnova za razvoj in napredek. Cilj razvoja naše opreme je najboljša zanesljivost in fleksibilnost.
 
To lahko potrdijo z večletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju inženiringa in jih uporabljajo za optimizacijo procesov.
 
Vse inovativne storitve in rešitve so ustvarjene v popolnem spoštovanju do okolja.

Več kot 50 letne izkušnje  pomagajo zagotoviti prilagojene rešitve in storitve vsepovsod.

OMAC izziv je delitev metod in izkušenj z konstantno izmenjavo informacij in strokovnim znanjem, potrebnim za izpopolnjevanje opreme katero družba potrebuje in zahteva v vedno večji meri.


 

PARTNERS

Se strinjam Več o piškotkih Stran uporablja piškotke (cookies), ki skrbijo
za delovnje strani in boljšo uporabniško izkušnjo.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo strani. S piškotki si stran zapomne vaše nastavitve kot so npr. prijavljeni uporabnik, jezik in druge nastavitve, tako vam jih ob ponovnem obisku ni potrebno vedno znova nastaviti. Obstaja več vrst piškotkov, nekateri so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Tabla piškotkov

Upravljalec Piškotki Opis
endal.si PHPSESSID Osnovne nastavitve za delovanje strani.
endal.si cookie_accept Preveri ali se strinjate z uporabo piškotkov.
endal.si tcx_visit Piškotek za štetje obiskov.
endal.si, Google Inc. __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv Statistika ogledov strani - Google analytics

Onemogočanje piškotkov

Piškotke lahko nadzirate in onemogočite v vaših spletnih brskalnikih. Onemogočanje piškotkov lahko vpliva na delovanje strani.

Nastavitve v pogostih brskalnikih: Firefox , Chrome , Safari , Opera , IE9 , IE7 / IE8