PARTNERJI

eltel[1].png
dscn0274.jpg
dscn0273.jpg
dscn0311.jpg
dscn0304.jpg
dscn0266.jpg
img_6694.jpg
img_8907.jpg

ELTEL Networks

Eltel Networks je vodilno INFRANET podjetje v Severni Evropi, ki je predano inženiringu, gradnji in vzdrževanju omrežja za skupnost. Podjetje razvija rešitve za lastnike daljnovodnih in distribucijskih, fiksnih in mobilnih omrežij ter omrežij mestnih uprav. V zagotavljanju najboljše možne operativne učinkovitosti, Eltel Networks tesno sodeluje z svojimi potrošniki in jim ponuja inovativne rešitve, ki so za njih najbolj primerne.

 

Eltel Networks zaposluje 8500 ljudi in  deluje na območjih Finske, Švedske, Norveške, Danske, Poljske, Nemčije, Švice, Avstrije, Velike Britanije, Irske, Rusije in Baltika. Leta 2013 je njihov prihodek znašal cca. 1,15 miljarde EUR.

 

Turvatikas – Safety Ladder je le en del celote podjetja Eltel Networks, ki dopolnjuje primarno dejavnost in ji omogočajo varno dodano vrednost.

Safety Ladder proizvodi obsegajo SF Safety System, ki je zaupljiv, finski sistem za varno vzpenjanje na drog in ostale velike zgradbe. Več kot 30 letne izkušnje in izboljševanje proizvoda jamčijo, da so Safety Ladder proizvodi funkcionalni, stroškovno učinkoviti in preprosti za uporabo v vseh pogledih.

SF Safety System je bil razvit za preprosto uporabo. Vsi strukturni elementi so preprosti in robustni. Zaradi tega so funkcionalne tolerance zelo obsežne: pesek, umazanija, sneg ali led ne morejo preprečiti delovanja sistema. Posamezne komponente varnostne lestve so izdelane iz vroče cinkanega jekla glede na standard SFS 2765, varnostne ploščadi pa so zgrajene iz vroče cinkanih jeklenih plošč (250 g/m2).Na podlagi bogatih dolgoletnih izkušenj nudi podjetje ENDAL ustrezne rešitve izvedb vertikalnega in horizontalnega varovanja.

Delovanje:

Plezalec vstavi drsnik, kateri je pritrjen na plezalčev zaščitni pas, v profil, in s tem je riziko za padec z višine odpravljen. Rezultat pripetja je tudi, da ima plezalec proste roke. Pri vzpenjalnju mora biti plezalec v narahlo navzven nagnjenem položaju, kar omogoča lahkotno plezanje po profilu navzgor ali navzdol. Pri plezanju so najbolj delavne nožne mišice. Če bi plezalcu slučajno spodrsnilo, drsnik spremeni položaj in se zapre v profil v najman 150 mm razdalji.

Oblika:

Vsak SF Safety System je izpopolnjen glede na specifične zahteve in potrebe za različne lokacije varovanja. Eltel Netvorks je pripravljen posredovati vse tehnične informacije za različne opcije, ki jih ponuja SF Safety system, kot tudi sodelovati pri individualnem zagotavljanju najboljših rešitev.

Certifikati:

Varnostni drsnik / varnostni profil – tirnica sta izdelana po zahtevah European Council Directive 89/686/EEC za osebno varovalno opremo.

SF Safety System je testiran skladno z standardi EN 353-1:2002, prEN 353-1:2008 in CNB/P/11.073

Garancija:

SF Safety system ima 3 letno garancijo od datuma montaže sistema. Garancija ne pokriva zamenjavo deformiranih delov, ki so rezultat padca ali drugih poškodb.

Delovanje drsnika:

http://www.youtube.com/watch?v=pYkzywtYyv0&feature=youtu.be

 

 

PARTNERS

Se strinjam Več o piškotkih Stran uporablja piškotke (cookies), ki skrbijo
za delovnje strani in boljšo uporabniško izkušnjo.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo strani. S piškotki si stran zapomne vaše nastavitve kot so npr. prijavljeni uporabnik, jezik in druge nastavitve, tako vam jih ob ponovnem obisku ni potrebno vedno znova nastaviti. Obstaja več vrst piškotkov, nekateri so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Tabla piškotkov

Upravljalec Piškotki Opis
endal.si PHPSESSID Osnovne nastavitve za delovanje strani.
endal.si cookie_accept Preveri ali se strinjate z uporabo piškotkov.
endal.si tcx_visit Piškotek za štetje obiskov.
endal.si, Google Inc. __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv Statistika ogledov strani - Google analytics

Onemogočanje piškotkov

Piškotke lahko nadzirate in onemogočite v vaših spletnih brskalnikih. Onemogočanje piškotkov lahko vpliva na delovanje strani.

Nastavitve v pogostih brskalnikih: Firefox , Chrome , Safari , Opera , IE9 , IE7 / IE8