PARTNERJI

akzm[1].png
2013-11-26 11.11.12.jpg

AKZ - M Hrvaška

  • Priprava površine na jeklenih konstrukcijah - peskanje in vodno pranje na višini
  • Nanos protikorozivnih in negorljivih premazov - strojno ali ročno na višini
  • Fasade - izdelava fasad in inženiring
  • Sanacija betonskih konstrukcij
  • Ročno, strojno in visokotlačno čiščenje površin
  • Tehnično svetovanje ter nadzor pri izvajanju zaščite
  • Tovorni transport doma in tujini
  • Zastopnik in prodajalec varovalnega sistema TURVATIKAS na Hrvaškem
  • Podjetje AKZ-M d.o.o. izpolnjuje zahtevam hrvaškega standarda HRN EN ISO 9001:2002 in mednarodnega standarda HRN EN ISO 14001:2004.

Podjetje AKZ-M d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1998, s sedežem v Veliki Gorici, kot posledica štirideset letne samostojne podjetniške poti. Skozi leta je družba razvila in pridobila ugled tako na domačem trgu kot na mednarodnem trgu. V zadnjih desetih letih uspešnega poslovanja se je razvilo v ugledno podjetje z 40 zaposlenimi. Delo se izvaja v delavnicah ali na terenu.
 

V letu 2005 se je firma prestavila na novo lokacijo v Veliki Gorici, katera v celoti izpolnjuje zahteve za sodobno družbo. Namen nove lokacije je izključno razvoj dejavnosti podjetja. 20.000m2 zemljišče sestavlja; pisarna, veliko parkirišče, avtomehanična delavnica, prostor za peskanje, spalnice za osebje, kuhinja in skladišče, zemljišče izpolnjuje najvišje okoljske standarde. Nahaja se na naslovu Kolodvorska 52, Velika Gorica.

Leta 2011 je družba najela lakirno dvorano velikosti 1.200m2v Donji Lomnici, ter odprt in zagrajen prostor velikosti 10.000mz vso potrebno infrastrukturo ter varovanjem. Kjer se izvaja protikorozijska zaščita Evropskih in domačih projektov.

Podjetje ima moderno visokotlačno opremo, merilne naprave in vozila za izvajanje del na višini.

Ključ do uspeha so pravočasno opravljene storitve, varnost, kakovost in varstvo okolja. Z združitvijo teh štirih dejavnikov predstavljajo najboljše možne rešitve za stranke, ki rezultira v dolgoročnem sodeljevanju in obojestranskem zadovoljstvu.

Zagotavljanje storitev jemljejo zelo resno, zato najprej pozorno poslušajo stranke v zvezi z vsemi pomembnimi podatki in njihovimi željami, nato pa načtrujejo najbolšo in najvarnejšo rešitev za sanacijo.

Varnost je ena od današnjih najpomembnejših dejavnikov, brez katere ni mogoče opravljati te dejavnosti. Vsa oprema je podvržena rednim testiranjem pooblaščenih državnih institucij. Prav tako imajo vsi zaposleni opravljena vsa potrebna dovoljenja; višinska, zdravstvena, varnostna, prva pomoč in gašenje požarov. Ker se podjetje zaveda da je znanje in stokovnost zaposlenih ključna prednost. Družba AKZ-M nenehno vlaga v izobraževanje in usposabljanje svojih zaposlenih.

PARTNERS

Se strinjam Več o piškotkih Stran uporablja piškotke (cookies), ki skrbijo
za delovnje strani in boljšo uporabniško izkušnjo.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo strani. S piškotki si stran zapomne vaše nastavitve kot so npr. prijavljeni uporabnik, jezik in druge nastavitve, tako vam jih ob ponovnem obisku ni potrebno vedno znova nastaviti. Obstaja več vrst piškotkov, nekateri so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Tabla piškotkov

Upravljalec Piškotki Opis
endal.si PHPSESSID Osnovne nastavitve za delovanje strani.
endal.si cookie_accept Preveri ali se strinjate z uporabo piškotkov.
endal.si tcx_visit Piškotek za štetje obiskov.
endal.si, Google Inc. __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv Statistika ogledov strani - Google analytics

Onemogočanje piškotkov

Piškotke lahko nadzirate in onemogočite v vaših spletnih brskalnikih. Onemogočanje piškotkov lahko vpliva na delovanje strani.

Nastavitve v pogostih brskalnikih: Firefox , Chrome , Safari , Opera , IE9 , IE7 / IE8